products

Ανοξείδωτο κάτω από το φίλτρο νερού UFKitchen νεροχυτών, Ultrafiltration εξαγνιστής νερού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: wellblue
Πιστοποίηση: Other
Αριθμό μοντέλου: Λ-KF106C
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 Piece / Τεμάχια
Τιμή: US $28-30 / Pieces | 100 Piece/Pieces (Min. Order)
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος: Εδαφοβελτιωτικό Χρήση: Κάτω από το νεροχύτη
Δύναμη (ψ): 0 Τάση (V): 0
Όνομα Προϊόντος: 0,01 μικρά κάτω από τη μηχανή φίλτρων νερού νεροχυτών UF πηγή νερού τροφών φίλτρων νερού: Δημοτικό νερό βρύσης
Κέλυφος υλικό: 304 από ανοξείδωτο χάλυβα υλικό κασετών: Βαθμός τροφίμων μεμβράνη UF
εκτιμημένη αρχική ικανότητα του καθαρισμένου νερού: 1000L/Hr Πίεση του νερού τροφών: 0.1-0.4Mpa
tempreture λειτουργίας: 5-45°C Μέγεθος προϊόντος: 134X 480mm
Κοινή διάσταση: G1/2 Χρόνος Παράδοσης: μέσα σε 1-15 ημέρες βασισμένες στην ποσότητα διαταγής σας
Υψηλό φως:

kitchen sink water filter

,

stainless steel water filter


Περιγραφή προϊόντων

 
0,01 μικρά κάτω από την κουζίνα μηχανών φίλτρων νερού νεροχυτών UF κάτω από Ultra-filtration νεροχυτών (UF) τον εξαγνιστή φίλτρων νερού
 
Περιγραφή προϊόντων

UF τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών ως έναν από το νέο και την υψηλή τεχνολογία στο 21$ο αιώνα, επειδή μπορεί να λειτουργήσει στην κανονική ατμοσφαιρική θερμοκρασία και να σώσει την ενέργεια που έχει έγινε πρότυπα της τεχνολογίας χωρισμού ήδη, που χρησιμοποιούνται ευρέως στις αναπτυγμένες χώρες και τις περιοχές όπως η Αμερική και η Ευρώπη, κ.λπ. Η τεχνολογία μεμβρανών και η τεχνολογία ολοκλήρωσης θα αντικαταστήσουν την παραδοσιακή τεχνολογία χωρισμού σε μεγάλο μέρος. Εκτός από την ενέργεια και μειώνει το κόστος, βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων, βοηθά να προωθήσει την ανθρώπινη επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο και να επιφέρει μια πρόοδο στην κοινωνία 

Ανοξείδωτο κάτω από το φίλτρο νερού UFKitchen νεροχυτών, Ultrafiltration εξαγνιστής νερού 0
 
Το νερό βρύσης εισάγει τη μεμβράνη UF αρχικά, διά τη μεγάλη πίεση νερού, τα μάτια μεμβρανών 0.01micron που συλλέγουν στην επιφάνεια του μορίου νερού αδειών μεμβρανών μόνο και microelement περνούν μέσω, κατόπιν το νερό βρύσης γίνεται καθαρισμένο νερό, αλλά η σκουριά, βακτηρίδιο, κολλοειδές, βούρκος, οργανική ουσία μακρομορίων συγκρατείται στη μεμβράνη UF, που απαλλάσσεται όταν πλένεται η μεμβράνη UF.

 

Ανοξείδωτο κάτω από το φίλτρο νερού UFKitchen νεροχυτών, Ultrafiltration εξαγνιστής νερού 1

Η μεμβράνη UF χρησιμοποιείται κάποιος χρόνος αργότερα, ο αριστερός βούρκος, σκουριά, κολλοειδές, ανασταλμένη ουσία, βακτηρίδιο, το μακρομόριο που η οργανική ουσία είναι στην επιφάνεια της μεμβράνης, που θα κάνει την παραγωγή νερού της πτώσης μεμβρανών UF βαθμιαία, ειδικά όταν μολύνεται σοβαρά η ποιότητα νερού βρύσης, αυτό είναι εύκολο να προκαλεσθεί τη διακοπή UFmembrane, έτσι η μεμβράνη UF πρέπει να πλυθεί συχνά, προκειμένου να επαναληφθεί η παραγωγή νερού της μεμβράνης.

 

 

Προδιαγραφή:

 

Στοιχείο αριθ. Λ-KF106
Μέγεθος ¢134X 480mm προϊόντων
Σχεδιασμένη παραγωγή 1000L/HR νερού
Υλικό ανοξείδωτο 304 της Shell
Υλικός βαθμός τροφίμων κασετών μεμβράνη UF
Δημοτικό νερό βρύσης πηγής νερού τροφών
Πίεση του νερού 0.1-0.4Mpa τροφών
Λειτουργούσα θερμοκρασία 5-45℃
Έτος ζωής υπηρεσιών ≥3
Κοινή διάσταση 1/2»

 

Εικόνα προϊόντων
Ανοξείδωτο κάτω από το φίλτρο νερού UFKitchen νεροχυτών, Ultrafiltration εξαγνιστής νερού 2
Πλεονεκτήματα προϊόντων

1. Το υλικό κασετών είναι ultrafiltration μεμβράνη, η οποία η ακρίβεια διήθησης είναι 0,01 μικρά. Μπορεί να αφαιρέσει την επιβλαβή ουσία από το νερό, όπως η λάσπη, άμμος, σκουριά, κολλοειδές, βακτηρίδια, ιός και ούτω καθεξής.
2. Κρατήστε την ορυκτά ουσία και microelement που είναι benefical στο ανθρώπινο σώμα.
3. Το προηγμένο σχέδιο λειτουργίας ξεπλύματος μπορεί να εξασφαλίσει 3 έτη ζωής υπηρεσιών.
4. Η ροή είναι αρκετά μεγάλη να ικανοποιήσει με την απαίτηση οικογενειακής ζωής.
5. Εκτός από την ενέργεια, να μην πρέπει να μην προσθέσει την πίεση και την ηλεκτρική ενέργεια, και καμία εμφάνιση νερού αποβλήτων.
6. Καθαρή φυσική αρχή διήθησης, να μην προσθέσει οποιαδήποτε χημική ουσία. 
7. Μπορεί να εγκατασταθεί στο γραφείο, εκτός από το διάστημα δωματίων.

 
 
Η επιχείρησή μας
 

Η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας Landun Shenzhen, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εφαρμογή φίλτρων νερού. Σαν επαγγελματικό προμηθευτή των φίλτρων νερού, η επιχείρησή μας έχει αφιερωθεί στην παροχή των υψηλής ποιότητας προϊόντων καθαρισμού νερού, των τεχνολογιών & των ανακαινίσεων κατεργασίας ύδατος και των λύσεων των τεχνολογιών κατεργασίας ύδατος για τους πελάτες. Κρατώντας μια διεθνή έννοια οράματος και καινοτομίας τεχνολογίας, αναπτύξαμε μια σειρά «έξυπνων» προϊόντων καθαρισμού νερού και παίρνουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα μας έχουν γίνει αποδεκτά καλά από τους παγκόσμιους πελάτες. εργαστήριο μη-σκόνης 20000 τετραγωνικών μέτρων, 260 εργαζόμενοι, εμπειρία 11 ετών και πλήρης επιθεώρηση, έτσι κρατάμε την καλή ποιότητα και τη μακροπρόθεσμη σχέση με τους σφαιρικούς εκτιμημένους πελάτες. Η όλο και περισσότερο ποιοτική & ποσοτική διαταγή cOem παρουσιάζει πλεονεκτήματά μας και βεβαιώνει τη βελτίωσή μας.        
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τη μηχανή φίλτρων νερού RO, την υπερβολική μηχανή φίλτρων νερού διήθησης, τη στάμνα φίλτρων νερού, το φίλτρο νερού ντους, το φίλτρο νερού βρύσης, και τα εξαρτήματα φίλτρων νερού, κ.λπ. Αυτά τα προϊόντα θέτουν εντελώς του εξοπλισμού για την εγχώρια αίτησή σας. Εκτός αυτού, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε νέα προϊόντα ανά συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Ο cOem & η διαταγή ODM είναι ευπρόσδεκτοι!

Ανοξείδωτο κάτω από το φίλτρο νερού UFKitchen νεροχυτών, Ultrafiltration εξαγνιστής νερού 3

 

Ανοξείδωτο κάτω από το φίλτρο νερού UFKitchen νεροχυτών, Ultrafiltration εξαγνιστής νερού 4

 

Είμαστε εδώ

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Joan Qiu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618028722343

WhatsApp : +8613717074606